Omslag bewerkt 2v1023x350

Download hier veiligheidsinformatie van verfproducten

header-nieuws

Download hier veiligheidsinformatie van verfproducten

Verspreiding veiligheidsinformatie

VeiligmetVerf.nl zorgt voor de verzending van veiligheidsinformatiebladen door de keten heen. De veiligheidsinformatie gaat van de fabrikant -> naar de groothandel -> naar de professionele eindgebruiker (schilder/applicateur).

VIB automatisch per e-mail ontvangen

Professionele gebruikers van verfproducten ontvangen de veiligheidsinformatiebladen die ze hebben gekocht automatisch via VeiligmetVerf.nl. Als u het product voor de eerste keer bestelt, ontvangt u het veiligheidsinformatieblad. Als de samenstelling van dat product is veranderd, ontvangt u een update van het veiligheidsinformatieblad. De leveranciers van deze producten zijn verplicht een veiligheidsinformatieblad (VIB) toe te sturen. Zie ook 'waarom een veiligheidsinformatieblad'

VIB via VeiligmetVerf.nl downloaden

Wilt u meer weten, dan kunt u ook een account aanmaken en veiligheidsinformatiebladen downloaden.

 

N.B. De Europese stoffenwetgeving REACH verplicht fabrikanten en groothandelaren om het veiligheidsinformatieblad (VIB) te verstrekken van producten die gevaarlijke stoffen bevatten aan een professionele klant. Verfleveranciers en ook leveranciers van lijmen en kitten gebruiken VeiligmetVerf.nl om veiligheidsinformatiebladen te versturen. Hiermee voldoen ze aan de actieve brengplicht voor VIB's.