Privacyverklaring

Via deze website worden persoonsgegevens verwerkt. Persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Gebruik van persoonsgegevens
De VVVH bewaart en gebruikt uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven in het kader van de door u gevraagde dienst. Deze gegevens hebben wij nodig voor het registreren van uw lidmaatschap. Uw toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken, kunt u altijd weer intrekken. Stuur daarvoor een e-mail naar ons contactadres.

Contactformulier
Als u een contactformulier op de website invult, dan worden deze gegevens zolang bewaard als nodig is naar de aard van het formulier voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. 

Verstrekking aan derden
De VVVH verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden en publiceert ze evenmin.
Op onze site staat een Facebook-pixel. De gegevens worden automatisch gedeeld; op hun website is meer informatie te vinden over hun eigen cookiebeleid.

Google Analytics
De VVVH maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten functioneren, zoals het monitoren van bezoeken. Deze informatie kunnen wij niet herleiden naar een individu.
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Die kennis gebruiken wij om onze website te optimaliseren voor onze bezoekers. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Heeft u vragen over onze privacyverklaring, neem dan contact met ons op.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 17-05-2018.